Agenda

Agenda

Quiz

 

 

Het heeft even (lees: veel te lang) geduurd, maar we mogen eindelijk weer buitenspelen met onze quiz! Niet letterlijk trouwens, we zitten natuurlijk gewoon lekker warm en droog binnen. Iedere tweede maandag van de maand is de Pubquiz Lijn 4, op de laatste maandag van de maand verzorgt Upbeatles de Muziekquiz Lijn 4. Voor beide quizzen kun je vanaf de maandag voorafgaand aan de quiz een team aanmelden via jochem@upbeatles.nl. We reserveren dan, zolang de voorraad strekt, gelijk een tafeltje voor jullie.

Komende quizzen:
Maandag 11 oktober Pubquiz Lijn 4
Maandag 25 oktober Tien Jaar Muziekquiz Lijn 4
Maandag 8 november Pubquiz Lijn 4
Maandag 29 november Muziekquiz Lijn 4
Maandag 13 december Pubquiz Lijn 4

In december is er natuurlijk ook weer een Upbeatles Top 2000 Quiz bij Lijn 4! De exacte datum moeten we nog bepalen.

 


Upbeatles:

Het zal geen verrassing zijn dat Upbeatles vooral een knipoog is naar de Fab Four, misschien wel de meest invloedrijke act uit de geschiedenis van de moderne muziek. Tegelijkertijd zit er nog een andere gedachte achter. In de Engelse taal betekent ‘upbeat’ zoveel als opgewekt en/of enthousiast. En dat is precies wat wij met onze quizzen beogen.

Wij willen namelijk dat meedoen aan onze quizzen voor iedereen leuk is, zowel voor de alwetende als het groentje. Wij spelen al jaren samen quizzen onder de naam Upbeatles en wij weten dus als geen ander hoe je een quiz leuk en interessant kunt maken.

Onze grote algemene kennis, mede dankzij het spelen van quizzen opgebouwd, komt goed van pas bij het in elkaar zetten van een quiz. Daarnaast zijn we, dankzij gemeenschappelijke interesses, gespecialiseerd in sport, film en muziek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESERVEREN?

Aanmelden voor de pub- en muziekquiz kan vanaf één week van tevoren bij quizmaster Jochem van de Upbeatles, via jochem@upbeatles.nl.