Agenda

Agenda

Quiz

 

 

 

Iedere tweede maandag van de maand is de Upbeatles Pubquiz Lijn 4! Voor deze quiz kun je vanaf de maandag voorafgaand aan de quiz een team aanmelden via jochem@upbeatles.nl. We reserveren dan, zolang de voorraad strekt, gelijk een tafeltje voor jullie. NB voor de Top 2000-quiz geldt: de inschrijving begint, zodra Upbeatles het startsein geeft. Volg @upbeatles dus op social media en hoor het als eerste!

Komende quizzen:

Maandag 14 november algemene Pubquiz Lijn 4
Maandag 12 december algemene Pubquiz Lijn 4
Maandag 19 december Top 2000-quiz Lijn 4
Maandag 9 januari Pubquiz Lijn 4
Maandag 13 februari Pubquiz Lijn 4
Maandag 13 maart Pubquiz Lijn 4

 

Upbeatles:

Het zal geen verrassing zijn dat Upbeatles vooral een knipoog is naar de Fab Four, misschien wel de meest invloedrijke act uit de geschiedenis van de moderne muziek. Tegelijkertijd zit er nog een andere gedachte achter. In de Engelse taal betekent ‘upbeat’ zoveel als opgewekt en/of enthousiast. En dat is precies wat wij met onze quizzen beogen.

Wij willen namelijk dat meedoen aan onze quizzen voor iedereen leuk is, zowel voor de alwetende als het groentje. Wij spelen al jaren samen quizzen onder de naam Upbeatles en wij weten dus als geen ander hoe je een quiz leuk en interessant kunt maken.

Onze grote algemene kennis, mede dankzij het spelen van quizzen opgebouwd, komt goed van pas bij het in elkaar zetten van een quiz. Daarnaast zijn we, dankzij gemeenschappelijke interesses, gespecialiseerd in sport, film en muziek.

 

 

 

RESERVEREN?

Aanmelden voor de pub- en muziekquiz kan vanaf één week van tevoren bij quizmaster Jochem van de Upbeatles, via jochem@upbeatles.nl.