QUIZ.

Iedere tweede maandag van de maand is de Upbeatles Pubquiz Lijn 4! Voor deze quiz kun je vanaf de maandag voorafgaand aan de quiz vanaf 12:00 een team aanmelden via jochem@upbeatles.nl.

Komende quizzen:

Maandag 13 maart Pubquiz Lijn 4
Maandag 27 maart extra Pubquiz Lijn 4
Maandag 10 april Pubquiz Lijn 4
Maandag 12 juni Pubquiz Lijn 4
Maandag 17 juli Pubquiz Lijn 4
Maandag 14 augustus Pubquiz Lijn 4


upbeatles-logo

Upbeatles:

Het zal geen verrassing zijn dat Upbeatles vooral een knipoog is naar de Fab Four, misschien wel de meest invloedrijke act uit de geschiedenis van de moderne muziek. Tegelijkertijd zit er nog een andere gedachte achter. In de Engelse taal betekent ‘upbeat’ zoveel als opgewekt en/of enthousiast. En dat is precies wat wij met onze quizzen beogen.

Wij willen namelijk dat meedoen aan onze quizzen voor iedereen leuk is, zowel voor de alwetende als het groentje. Wij spelen al jaren samen quizzen onder de naam Upbeatles en wij weten dus als geen ander hoe je een quiz leuk en interessant kunt maken.

Onze grote algemene kennis, mede dankzij het spelen van quizzen opgebouwd, komt goed van pas bij het in elkaar zetten van een quiz. Daarnaast zijn we, dankzij gemeenschappelijke interesses, gespecialiseerd in sport, film en muziek.