QUIZ.

Iedere tweede maandag van de maand is de Upbeatles Pubquiz in Lijn 4, en elke laatste maandag van de maand is de Upbeatles Themaquiz in Lijn 4!  
We hebben plek voor maximaal twintig teams bij onze quizzen. 
Aanmelden voor quizzen met een * kan vanaf de eerste maandag van die maand om 12.00 uur ‘s middags, wanneer het luchtalarm klinkt. Voor de andere quizzen kun je een team aanmelden zodra de quiz is aangekondigd. In beide gevallen mail je naar jochem@upbeatles.nl. Vermeld in de mail aan welke quiz je mee wilt doen, met hoeveel personen en eventueel al jullie teamnaam. 
Inschrijving op de avond zelf bij de quizmaster(s) van Upbeatles aan de bar begint om 20.00. De quiz zelf start om 20.30 uur. Rond 22.45 uur zijn we klaar. Meer informatie op de website van Upbeatles.

Komende quizzen:

Maandag 10 juni Pubquiz Lijn 4*
Maandag 8 juli Pubquiz Lijn 4*
Maandag 12 augustus Pubquiz Lijn 4*
Maandag 9 september Pubquiz Lijn 4*
Maandag 30 september Muziekquiz rock, indie & alternative (KINK 1500) Lijn 4*
Maandag 14 oktober Pubquiz Lijn 4*
Maandag 28 oktober Themaquiz Lijn 4
Maandag 11 november Pubquiz Lijn 4*
Maandag 25 november Themaquiz Lijn 4
Maandag 9 december Pubquiz Lijn 4*
Dinsdag 24 december Top 2000 Quiz Lijn 4*

upbeatles-logo

Upbeatles:

Het zal geen verrassing zijn dat Upbeatles vooral een knipoog is naar de Fab Four, misschien wel de meest invloedrijke act uit de geschiedenis van de moderne muziek. Tegelijkertijd zit er nog een andere gedachte achter. In de Engelse taal betekent ‘upbeat’ zoveel als opgewekt en/of enthousiast. En dat is precies wat wij met onze quizzen beogen.

Wij willen namelijk dat meedoen aan onze quizzen voor iedereen leuk is, zowel voor de alwetende als het groentje. Wij spelen al jaren samen quizzen onder de naam Upbeatles en wij weten dus als geen ander hoe je een quiz leuk en interessant kunt maken.

Onze grote algemene kennis, mede dankzij het spelen van quizzen opgebouwd, komt goed van pas bij het in elkaar zetten van een quiz. Daarnaast zijn we, dankzij gemeenschappelijke interesses, gespecialiseerd in sport, film en muziek.